GENÇLER EĞLENİRKEN EĞİTİMİ UNUTMADI

23 Mayıs 2022 - Pazartesi

Bursa Büyükşehir Belediyemiz tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserlerde binlerce genç,  hayranı oldukları sanatçılarla buluştu. Yunuseli Havaalanı’na akın edenler 5 gün boyunca müzik dolu anlar yaşadı.

Bilal Sonses, Fatma Turgut, Reynmen, İkilem, Derya Uluğ gibi sanatçıların katıldığı konserlere ayrıca lise ve üniversitelerin müzik toplulukları da yer alarak canlı performans sergiledi.

Konser alanında kurulan çadırlarda,  Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü’ne bağlı BUSMEK olarak yerimizi alarak konserlere gelen gençlere hem el sanatlarımızı tanıttık hem de üniversite sınavına girecek olan gençlere ücretsiz YKS deneme kitapçığı dağıttık. Filografi, Ebru, Kaligrafi, Çini, Resim gibi sanatların tanıtıldığı standımızda ayrıca, ücretsiz BUSMEK YKS hazırlık kurslarımız hakkında bilgilendirme yapıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında  Bursa’da bu yıl bir haftaya yayılan etkinliklerle dolu dolu kutlandı. Büyükşehir Belediyesi'nin gençlere özel, tiyatro, e-spor, sokak basketbolu ve konser etkinlikleriyle Bursa'da tam bir bayram havası esti.