YKS’DE DOĞRU TERCİH İÇİN BÜYÜKŞEHİR YANINIZDA

24 Temmuz 2023 - Pazartesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, gençleri YKS hazırlık sürecinde yalnız bırakmadığı gibi tercih döneminde de desteğini sürdürüyor. YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından 19 noktaya tercih çadırları kuran Büyükşehir Belediyesi, gençlere ücretsiz danışmanlık desteği vermeye başladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi; eğitimden spora, kültür sanattan burslara kadar birçok aktivite ile gençlerin sosyal ve ekonomik taleplerine yönelik farklı projelere imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda yıl içerisinde üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere, ücretsiz BUSMEK YKS hazırlık kursları ile eğitim desteği sağlayan Büyükşehir Belediyesi, sınav sonrası da önemli karar noktalarından biri olan üniversite tercihlerinde gençleri yalnız bırakmadı. Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite tercihi yapacak gençlere, 19 noktaya kurduğu tercih çadırları ile ücretsiz danışmanlık hizmeti vermeye başladı. BUSMEK marifetiyle, dönem içinde ücretsiz ve kaliteli YKS hazırlık kursları ile gençlere ve ailelerine destek olan Büyükşehir Belediyesi, üniversite tercih döneminde de onları yalnız bırakmadı.

Üniversite Tercih Rehberlik Noktaları şehrin farklı noktalarında  30 Temmuz’a kadar hizmet verecek. Tercih rehberliği hizmeti kapsamında deneyimli öğretmenler, doğru tercihler yapılması konusunda yol gösterecek. Sınav sonuçları ve bireysel tercihler değerlendirilerek, en uygun üniversite ve bölümler hakkında gençlere bilgi verilecek.

MERKEZ TERCİH NOKTALARI:

• Korupark AVM  24-27 TEMMUZ 2023
  • Sur Yapı Marka AVM      24-27 TEMMUZ 2023

İLÇE TERCİH NOKTALARI:

• İnegöl Heykel Önü           27-28 TEMMUZ 2023
  • Yenişehir Şehit Ömer Halis Kültür Merkezi  27-28 TEMMUZ 2023
  • İznik Eski Hükümet Konağı Önü 29-30 TEMMUZ 2023
  • Karacabey Kahve Altı Meydanı  25-28 TEMMUZ 2023
  • Gemlik 15 Temmuz İskele Meydanı         29-30 TEMMUZ 2023
  • Mudanya İskele Meydanı                         25-26 TEMMUZ 2023
  • Mustafakemalpaşa Belediye Önü  25-28 TEMMUZ 2023

KURS MERKEZLERİ TERCİH NOKTALARI: